Status: Hulp Gezocht
vraag: 0 ptn.
Computers gezocht
stichting ICT voor iedereen is met spoed op zoek naar gebruikte computers. De computers zetten wij in om regionale minima en vluchtelingen met een verblijfsstatus te helpen met een computer voor het gezin, voor scholing, sollicitaties, inburgering, enz. Van alle computers die bij ons binnen komen, wordt de harde schijf gewist. De hele computer wordt inwendig gecontroleerd en gereinigd. Vervolgens zetten wij er een nieuwe versie van Windows op (met licentie) en we voorzien de computers van een licentievrij office programma.
categorie: Computer | verloopt op: 31 december 2016 | geplaatst op: 9 november 2016 12:24

Reacties (2)

Beste Stichting ICT. Ik heb hier een goede Dell - Windows Vista computer staan, met toetsenbord, muis en printer (helaas wel zonder scherm) die ik weg wil doen. Hij is al redelijk opgeschoond. Hij is niet gecrashed maar gewoon niet meer snel genoeg voor onze wensen. Wat wilt u afspreken hierover?

bpost op 5 mei 2017 19:54

Beste Stichting ICT. Ik heb nog een Asus laptop (zonder batterij, maar met stroomadapter en tas). 15'4 beeldscherm, 80 GB, AMD Turion TL 50. Werkt volgens mij nog naar behoren. Als u hem wilt hebben: 06 454 187 60 Met vriendelijke groet, Chris Wijnen

cwijnen op 13 mei 2017 19:39

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren. Registreer Nu

Betaling aanvragen:

Alleen ingelogde gebruikers kunnen van deze functionaliteit gebruik maken.

Website by Webroots